Een stevige massage in Geleen

In Geleen bent u bij ons terecht voor een lekkere stevige massage. Zit u ook in Geleen en omgeving schroom dan niet om een bezoekje aan ons te brengen. Wij bieden u verschillende massages aan. Bent u gestrest? Pijnlijke spieren? Heeft u een ontspanningsmassage nodig? Neem gerust contact met ons op in Geleen. Wij bieden ook verschillende diensten aan wat massage betreft. Dus voor ieder wat wils in Geleen en een ieder komt bij ons dan ook aan hun trekken natuurlijk.

Wat voor massages bieden wij allemaal aan?

In Geleen hebben we verschillende soorten massages die wij aanbieden. In Geleen kunt u terecht voor de ontspaningsmassage, zwangerschapmassage, sportmassage maar ook kindermassage. Dus u merkt het een ieder kan bij ons terecht in Geleen voor de juiste massage . Wij bieden ook workshops aan het meest voor coupels die daaraan deel wensen te nemen . Ook hebben wij cadeaubonnen voor massages. Op die manier kunt u een naaste of college de juiste verrassing geven en het is ook een wel verdiende verrassing . In Geleen hebben wij ook de juiste mensen , die u lichaam ook op de juiste manieren zal kunnen masseren. Er wordt tijd en aandacht aan elk deel van uw lichaam besteed.

Hoe neemt u contact met ons op?

U kunt informatie vinden over onze massages op onze website. Ook kunt u persoonlijke informatie inwinnen door langs te komen in Geleen. Wij zijn op social media ook te vinden of u zou per mail of telefonisch een afspraakje kunnen maken. Onze massagesalon werkt uitsluitend met afspraken. Wij vragen u wel daar rekening mee te houden. Heeft u vragen over één van de massages, neem dan gerust contact met ons op.